Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors (10 pics)




Auhaus Architecture + Interiors did an extensive renovation of a tiny weatherboard beach shack in Barwon Heads. The new house acts as a semi-permanent residence and a holiday house for extended family. The renovation transforms the main house and adds a new guest pavilion, linked by a timber deck.;

Auhaus Architecture + Interiors did an extensive renovation of a tiny weatherboard beach shack in Ba

Auhaus Architecture + Interiors did an extensive renovation of a tiny weatherboard beach shack in Barwon Heads. The new house acts as a semi-permanent residence and a holiday house for extended family. The renovation transforms the main house and adds a new guest pavilion, linked by a timber deck. Light and space are amplified within the original floor area by exaggerating the height of the gabled roof form and opening up the interiors with cathedral ceilings. Ancient tea trees surrounding the deck create a sculptural focal point for both pavilions and act in counterpoint to the strong geometry of the house. Take a look at more images below.

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

Barwon House by Auhaus Architecture + Interiors

 

 




Related Post

Leave a Reply