Iconoweb Offices by Nan Arquitectos (19 pics)




Nan Arquitectos transformed an old billiard place into contemporary digital marketing offices. The space has kept a lot of the previous look and there were made few changes requested from the customer. An open office concept was the request from the customer with a meeting room , an office , a small library , toilets and a resting room to relax and eat.o

Nan Arquitectos transformed an old billiard place into contemporary digital marketing offices. The s

Nan Arquitectos transformed an old billiard place into contemporary digital marketing offices. The space has kept a lot of the previous look and there were made few changes requested from the customer. An open office concept was the request from the customer with a meeting room , an office , a small library , toilets and a resting room to relax and eat.

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

Iconoweb Offices by Nan Arquitectos

A piece made of wood and glass was inserted to contain the meeting room , the office and the toilets

A piece made of wood and glass was inserted to contain the meeting room , the office and the toilets. In the southern part of the area the desks with a common seats, to support meeting spaces and help the communication among the workers. In the other extreme, in a small grid near to the stairs, was placed the resting room, this space keep the privacy even is open through a portic pointing the stairs of one of the entrances. Wood and brick were the main materials used looking for keeping the original appearance. To give a cozy environment, a hidden LED was placed under the seats and between the wood and the structure, as well as a light focussed on the tables in order to give comfort to the users An old stainless steel refrigerators, repaired with pieces of wood ,were used giving a very interesting combination. Photography by Ivan Casal Nieto




Related Post

Leave a Reply