Penthouse in Barcelona by Susanna Cots (32 pics)




Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Susanna Cots designed this spaceous modern penthouse apartment located in Barcelona, Spain, in 2017.

Susanna Cots designed this spaceous modern penthouse apartment located in Barcelona, Spain, in 2017. Take a look at the complete story below.

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Penthouse in Barcelona by Susanna Cots

Black to light. Susanna Cots discovers a new light bathed in black, cubes and glass The starting poi

Black to light. Susanna Cots discovers a new light bathed in black, cubes and glass The starting point is an easily reconciled oxymoron: a dark penthouse located in a busy part of Barcelona that desired tons of light, symmetries and cubes. The piece de resistance is the kitchen, designed to lodge a transparent core of social and family life. It is contained in a glass cube with sliding glass doors. This cube is accompanied by a wet area finished in dark grey microcement containing a courtesy toilet and the laundry area. The kitchen is embraced by a skin of white cladding where all the bedrooms are concealed, creating the most intimate family core. Here we find the children’s rooms, the master suite and the living room and reading and study area, that melts into the exterior thanks to the enormous opening. The terrace is designed as the second great social core. It features a waterfall fountain that brings nature into the middle of the city.




Leave a Reply